Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRO CORTEXX

Igår var jag på en reparerande hårbehandling som heter ProCortexx. Det är en ny frisörprodukt som är utvecklat för att skydda håret i samband med kemiska behandlingar. Det skapar nya bindningar i hårstrået samt stärker och adderar mer elasticitet styrka och smidighet. Det unika med behandlingen är att produktrnas näringsämnen tränger väldigt djupt ner i hårstrået. Normalt behöver man göra en behandling på salong och sedan själv behandla hemma ytterligare 3 tvättar. Sedan underhåller man lika ofta som man klipper sig. Känslan på mitt hår efteråt är hårstrået blivit stabilare och längre(vilket det ju självklart inte har blivit men det känns så). Behandlingen finns redan att göra på hårsalonger runt om i landet! Ni kan se ganska tydligt på före/efter bilderna.

 

Yesterday I did a repairing hair treatment called ProCortexx. It is a new salon product that is designed to protect your hair during chemical treatments. It creates new bonds in the hair and strengthens and adds more elasticity, strength and agility. The uniqueness of the treatment is that the nutrients penetrate very deeply into the hair. The treatment is done at the salon and then you treat yourself at home another 3 washes. Then you redo the treatment as often as you cut your hair. It feels like my hairs have become more sound and longer (which it of course isn’t the case but it feels like it). You can do the treatment in hair salons all over the the country! You can see it pretty clearly in the pictures.

 

ProCortexx2

ProCortexx

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] ProCortexx behandling för ett tag sedan, vilket är en liknande produkt, och det inlägget kan ni läsa här. Mitt hår känns i alla fall helt fantastiskt och jag upplever faktiskt att det än så länge […]

    Susanne Barnekow » OLAPLEX - Susanne Barnekow 2015-07-02 09:25:15 http://susannebarnekow.se/blog/2015/07/olaplex
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!