Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DON’T MISS IT!

Missa inte senaste numret av Plaza Kvinna som kommer ut i butik imorgon! Förutom en massa mode- och skönhetsinspiration kan ni hitta en intervju med mig där ni får se vad jag har i mitt badrumsskåp.

Do not miss the latest issue of Plaza Kvinna that will be out in stores tomorrow! Besides a lot fashion and beauty inspiration, you can find an interview with me where you will see what I hide in my bathroom cupboard.

Plaza Kvinna

clh_susanne_barnekow_03Fotograf: Christopher Hunt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,
  Intressant och rolig läsning. Jag undrar vad det är för c-vitaminpulver och serum Du använder?

  Veronica 2015-06-23 18:56:03
  Svara
  • Svar på Veronicas kommentar.

   Hej Veronica! Jag använder ett C-vitamin pulver från Excuviance och serum byter jag hela tiden pga att jag måste testa en massa i mitt jobb. Just nu använder jag Prevage anti-aging daily serum från Elizabeth Arden och det är helt fantastiskt och smått beroendeframkallande! Annars finns det så otroligt många bra serum på marknaden men det beror helt på vilka resultat du vill uppnå och hur mycket pengar du är beredd att lägga. Paulas Choice är ett prisvärt varumärke med väldigt bra produkter. Hojta till om du har några fler frågor:) kram S

   Susanne Barnekow 2015-06-23 21:36:00
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!