Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STAYING INSIDE

Åh herregud vilket väder idag haha. Snöblandat regn, mörker och slask. Tur att jag kan jobba hemifrån alltså. Hundarna är inte jättesugna på att gå ut heller…jag måste dock dra mig ut till ett pressmöte där jag ska testa Wellaplex senare i eftermiddag, vilket är en ny salongsbehandling. Ska så klart berätta mer om den när jag fått den presenterad för mig! Har ni några önskemål på inlägg förresten?! Har lite inspirationstorka som brukar dyka upp den här mörka tiden på året.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind