Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SENSAI LOOSE POWDER

Kommer ni ihåg att jag i torsdags talade om ett transparent puder från Sensai som enligt flertalet skönhetsredaktörer ska ge en Photoshopeffekt? Nu har jag i alla fall testat det och nedan kan ni se resultatet – det är ju lite svårt att få med på bild då skillnaden är så subtil men visst ser man ändå att det hänt något? Det mattar ju ner en hel del men innehåller även en del ljusreflekterande puder som ger huden en lätt glow. Jag tycker det var härligt men upplevde ändå att det torkade ut min hud lite och gjorde att min foundation upplevdes något kakig på vissa ställen. Jag gillar när basen smälter in och rör sig med huden. Men jag skulle ändå säga att det är en väldigt bra produkt i sin kategori och när man kikar runt på nätet har den verkligen en stor fan-base. Sensai Loose Powder kostar 495kr och finns att köpa här(klick!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Vad har du för bas tänker primer, foundation, concealer, highlighter? Du har alltid helt otroligt fin lyster som kommer med på bild utan att se glansig ut!

  Alexandra 2017-05-17 22:04:38
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra! Jag använder sällan/aldrig primer då jag tycker att det bara adderar ännu ett lager till basen – som är finast när den är lätt. Jag är istället noga med att använda hudvårdsprodukter som ger en fin makeupbas. Jag har lite blandhy som lätt blir glansig och älskar Paulas Choice Super-Light Daily Wrinkle Defence SPF 30 https://skincity.se/sv/resist-super-light-daily-wrinkle-defense-spf-30. Concealer byter jag hela tiden men min foundation är en mineralpuderfoundation från Idun Minerals och sen en highlighter från Becca eller MAC. ÄLSKAR highlighter haha. Basen är det allra svåraste att få till då det också är så individuellt med vad som passar ens egen hud men man får testa sig fram. Tusen tack guliga du! 🙂 Kram S

   Susanne Barnekow 2017-05-18 10:24:12
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt