VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

Hola besties! Äntligen är vi i Båstad och jag är lycklig ända in i själen. Att kunna öppna upp dörren och ha en trädgård att snubbla ut i, att höra fåglarna sjunga och sinnligt bada i all grönska – det är livet. Jag vet inte hur jag ska börja med att njuta av allt här haha.

BÄSTA PRODUKT
När man är ute hela dagarna är ju ett bra solskydd ett måste och min go-to produkt som jag använder över hela kroppen är EVYs spf50 solskyddsmousse. Den är berikad med C- och E vitamin, silke och kollagen. Det som är så smart med den här patenterade formuleringen är att den fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan och försvinner därmed inte vid bad, svett eller handdukstorkning – man kan räkna med skydd i upp till 6 timmar. Helt fantastisk och den är även perfekt som bas för makeup. Ett extra plus är att huden känns så återfuktad och mjuk när man använt den! Kostar 189kr här(klick!). 

HÖJDPUNKTER
Midsommarafton hos våra vänner i skärgården och mitt jobbmöte i Falun.

SÄMSTA
Det här är egentligen inte värt att ta upp men om jag ska gräva fram något sämsta var det mitt beslut att ta en rejäl kopp kaffe i fredags kväll – kunde inte sova på hela natten haha.

SMARRIGASTE MÅLTID
Middagen på midsommarafton i form av varmrökt lax, färskpotatis och annat gottis! Just det, sen måste jag lägga till frukostmackan på midsommardagen på rostat bröd med västerbottenost – dog lite av den haha.

REFLEKTION
Jag fick så mycket fin respons på mitt inlägg från förra veckan där jag skrev om att vara en HSP person(högkänslig person) och om hur svårt det kan vara att acceptera sig själv som man är när man inte orkar med samma saker som majoriteten av människorna omkring sig. Pressen byggs upp och blir en otrolig stress som konstant ligger över mig som ett tungt täcke. Nu var det inte det jag skulle tala om utan jag ville bara lyfta hur otroligt skönt det var att så många andra kunde relatera, det där tunga täcket blev plötsligt lite lättare och det är så skönt att känna att det finns fler som känner samma. Det ligger ju inprogrammerat i våra hjärnor att det är viktigt att vara en del av gruppen och det är där det jobbiga kommer in – rädslan för att hamna utanför. När man känner att det finns en grupp där man kan känna tillhörighet, så släpper den ångesten och rädslan. Så tack för att ni finns och delar med er – det betyder ALLT!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!