Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAST HOURS


Hej bästisar! Hoppas ni hade en underbar midsommar! Vi hade det i alla fall alldeles underbart hos våra vänner i skärgården – vi hängde i deras nyrenoverade hus som var sagolikt vackert och åt en supersmarrig middag och dagen efter åt vi frukost ihop och promenerade ner till sjön. Sen var vi tyvärr tvungna att åka till stan för att fixa med packning och lägenhet. Har så mycket kvar att fixa innan vi kan hoppa in i bilen och köra ner så måste verkligen ta tag i det nu men bjuder på ett fåtal bilder från midsommar. Hoppas på att vara tillbaka imorgon igen. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!