Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COOLLIFTING BOOST


Så här fin är min hud utan smink direkt efter! Har bara lagt lite concealer runt näsvingen. 

Jag gjorde en snabb sista skönhetsboost innan semestern idag hos Karen på salongen SPK(Salus Per Karen).  Behandlingen jag gjorde var Coollifting som jag tidigare gjort på Formedico i Hammarbysjöstad men då det är lite väl långt för mig att åka dit så har jag nu hittat ett ställe som gör det mitt i stan, närmare på Sturegatan 18.  Ni kan läsa allt om behandlingen här(klick!) men om jag ska sammanfatta i korta drag så arbetar man med en pistol som skjuter ifrån sig ett högt tryck av koldioxid vilket öppnar upp cellmembranen i huden och för ned en muskelavslappnande peptid och en mycket finfördelad hyaluronsyra djupt ned i huden. Det ska alltså ge en ordentlig fuktboost samt göra att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga. Ett stort plus är att den bara tar 3 minuter att utföra! Jag älskar den här, man får ett sånt galet glow och uppstramning! Idag valde Karen att addera en blandning som är anpassad för sommaren som skyddar mot pigmenteringar – helt perfekt när man kommer vara mycket i solen ju!

Karen var så himla duktig och gullig och jag kommer definitivt gå dit efter sommaren och göra en till behandling!

Behandlingen kostar 1200kr.

Puss så länge bästa, nästa gång ses vi i Båstad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!