Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLAD MIDSOMMAR!!


Hola amigos! Jag ville mest bara önska er en underbar midsommar. Själv ska vi åka ut i skärgården lite senare i eftermiddag och ha häng med vänner – det ska bli så himla mysigt och skönt att komma ifrån stan. Ska försöka komma ihåg att knäppa lite bilder så ni får se hur vi hade det, annars kan ni ju alltid följa mig på Instagram för lite snabbare uppdateringar:) Puss på er och ses snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Glad midsommar!

  Jag har en fråga om dessa små plitor som det varit mycket prat om det sista. Det är inte finnar, snarare som små knott över huden. Vad är det för något? Hur får jag bukt med dem? Vilka produkter? Vilka behandlingar hos terapeut?

  Astrid 2019-06-21 20:01:33
  Svara
  • Svar på Astrids kommentar.

   Hej Astrid, det låter som att du kanske fått en reaktion på någonting…det kan vara en idé att skala bort produkter och testa dig fram och se om det är något där som kanske som stör din balans i huden. Det kan annars bero på 100 olika saker och jag har tyvärr inte kunskapen som krävs för att göra en bedömning. Jag skulle rekommendera dig att gå till en hudläkare eller hudterapeut som får göra en professionell bedömning av din hud och ge dig en behandlingsplan därefter. Ledsen att jag inte kan ge dig mer svar…önskar dig lycka till!:) Kram S

   Susanne Barnekow 2019-06-25 15:50:07
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!