Sunscreen Favourites Part 2


Hola babes! Hoppas ni haft en underbar helg, jag är minst sagt bakfull från i lördags då jag var på världens skojigaste 40-års kalas. Men det får det vara värt haha. Ni ska så klart få se hur jag såg ut alldeles snart…men så länge får ni hålla till godo med fler av mina personliga favoriter när det kommer till solskydd för ansiktet! Jag skriver mer om respektive produkt nedan.

CLINICCARE Premium Dermo Corrective SPF 50, 549kr.
Wowsa vilket härligt solskydd det här är, det är färgat och ganska drygt i konsistensen och ger en otroligt fin finish som inte smular sig med andra produkter. Om man inte har så mycket att täcka så skulle jag säga att den här räcker gott och väl. Den innehåller både fysikaliska och kemiska solfilter och är intensivt återfuktande. Fungerar superbra även för min blandhud som lätt blir glansig. Man känner verkligen hur den lugnar och vårdar huden utan att vara kladdig eller fet.
Plus: cremig och dryg formula som ändå är lätt att smörja in, lämnar ingen vit hinna, täcker små skavanker och döljer rodnad, smart pumpförpackning återfuktande, passar för alla hudtyper, även känslig hud.
Minus: har nog faktiskt inget minus med den här, det skulle vara priset kanske som gärna skulle få ligga på någon hundlapp mindre men det är ändå överkomligt.

INDY BEAUTY Primer SPF30, 199 kr(här!)
Den här underbara primern skyddar både mot UVA och UVB och har en lätt men cremig formula som omsluter huden och gör den glowig, utan att bli glansig. Ger bra återfuktning och smular sig inte det minsta med andra produkter! En urhärlig produkt som blir din foundations nya bästa kompis!
Plus: cremig och dryg formula som är lätt att smörja in, lämnar ingen vit hinna, passar för alla hudtyper, väldigt bra pris.
Minus: Det enda skulle nog vara doften, som i och för sig är väldigt lätt, som inte landar helt perfekt i min näsa. Jag hade gillat den bättre utan men det är verkligen en liten petitess.

UNIVERSKIN Nexultra UV Mineral Sunscreen, 750 kr.
En supersmart produkt som innehåller ett mineralbaserat solskydd, förpackat i en praktisk, liten penna. Man doserar genom att klicka två gånger och sedan kan man svepa över ansikte, dekolletage eller händer. Den här använder jag som ett komplement till mitt vanliga solskydd. Man behöver ju återapplicera sitt solskydd för att det ska vara verksamt och om man inte ligger på stranden kan det kanske vara lite jobbigt att kräma på sig ovanpå eventuell makeup. Den här är ju därför perfekt att svepa över ansiktet varannan timme om man är ute i solen. Det räcker ca 2mån. Pudret är färgat men blir inte färgat när det landar på huden – tycker att det mattar ned något samtidigt som det innehåller lite skimrande pigment.
Plus: supersmidig förpackning och dosering, passar för alla hudtyper, kan appliceras även ovanpå makeup utan att ”förstöra”, blir inte kladdig.
Minus: Vi måste börja med priset här (den är alldeles för dyr), sen har jag märkt att den ibland sprutar ut en stråle av puder men det kan också vara jag som gör fel. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!