Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HIGH SCHOOL PARTY


Alltså…wow vilken fest jag var på i lördags. Det var ett 40-årskalas som bjöd på den mest magiska festen som man bara inte ville skulle ta slut. Vet inte var jag ska börja och sluta men det säger ganska mycket att några av höjdpunkerna var att Robyn och Russel Crowe(ja han sjunger tydligen) uppträdde. Anledningen till att jag inte kan visa hur det såg ut är att det var fotoförbud, så ni förstår varför jag inte kan bjuda på bildbevis. Temat var High School Party och klädinspon var allt ifrån 90-tals modeller till Clueless och festival så jag körde på en klassisk Clueless/90-tals look – som inte var supersvår för mig då det är den stilen jag kör nästan uteslutande haha. Den här klänningen hade jag dock inhandlat enbart för ändamålet och visst är den fin? Den kostar 479kr och finns att köpa här(klick!). 

Om någon är sugen på att jag ska lista min makeup så är det bara att hojta till:)

puss så länge
  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hur är klänningen i storlek? Verkligen superfin?

  Ida 2019-06-24 17:29:16
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Tack snälla!:) Jag skulle säga att den är normal men den är ganska kort så man skulle kunna gå upp en storlek:) Kram S

   Susanne Barnekow 2019-06-25 15:37:40
   Svara
 • Jaa lista make-upen! Och hur tusan du får det att bli så fint!

  A 2019-06-10 21:28:42
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!