MAKE THE MAKE MAKEUP


Hej bästisar! Smälter ni bort i värmen?! Jag stannar faktiskt helst inomhus när det är så här varmt haha. Nu tänkte jag visa upp en nyhet från Skin Citys varumärke Make The Make där sortimentet till huvudsak tidigare bestått av makeupborstar – men nu kan man även köpa makeup som ska vara en merge mellan makeup och hudvård. Formuleringarna innehåller nämligen aktiva ingredienser som är bra för huden på olika sätt. Jag har fått äran att testa några av produkterna och jag föll direkt för deras mineralfoundation – den är lite halvmatt som jag upplever den men landar väldigt mjukt och fint på huden. Jag förklarar mer om produkterna som ni kan se på bilden nedan!


SQUALANE MELTING FOUNDATION SPF30, 249kr.
Här har ni favoriten, en mineralfoundation med SPF30 – tjohoo! Den ger en halvmatt finish och täcker effektivt och det är lätt att bygga upp täckningsgraden. Underbar basprodukt till ett oslagbart pris!

VITAMIN E & HYALURONIC HUGHLIGHTER DUO, 249kr.
En smart duoförpackning med cremehighlighter – på ena sidan innehåller den pigment och den andra är helt transparent. Personligen lite för kladdig för min smak men ger ett väldigt fin skimmer som ni kan se på min arm nedan. 
VITAMIN C SOFT COMPACT BRONZER, 289kr.
Ett stort härligt solpuder som smälter in i huden!

CERAMIDE ELASTIC CONCEALER, 199kr.
En cremig concealer med medium täckningsgrad – lite i det fetaste laget för min blandhud då jag upplever att den glider runt lite på ytan. Men tror den kan vara jättebra för torrare hud. Ni ser den längst till vänster på min arm ovan.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!