Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLAD NATIONALDAG!

Vi svenskar är ju inte jättebra på att fira nationaldagen men visst är det något vi borde bli bättre på? Jag är sämst på den här typen av tradition haha, firar med att sitta och jobba. Tog dock en liten sovmorgon så det känns skönt. Förra året var vi ju dock ute på Stora Sundby med våra bästisar och då var det faktiskt firande på riktigt med orkestrar och hela faderullan. Snart ska ni få se en ny makeupfavorit för läpparna som är superhärlig, missa inte det! Puss på er och hoppas ni har och får en underbar dag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!