TRADERA 20ÅR

Hola amigos! Hoppas ni mår alldeles strålande idag?! Jag var på Traderas 20års firande igår kväll och även fast jag inte drack en droppe är jag så bakis idag – en klassisk socialbakfylla som jag brukar kalla det haha. Hade så jäkla kul och skrattade så jag grät vid några tillfällen – bland annat tack vare den här underbara dåren. Hoss Agency är verkligen grymma på att anordna fest och dom hade en nedräkningsklocka som var 30e minut kom med en överraskning. Allt från världens häftigaste dansshower till hela havet stormar och avslutningsvis fantastiska Miriam Bryant – HELVETE vad duktig hon är. Blev alldeles hypnotiserad, få som sjunger med en sån känsla som hon. Jag hoppas på att det kommer proffsbilder från kvällen men så länge bjuder jag på ett gäng som jag tog själv.

Ja, det var väl allt från den här veckan men ni kan hålla utkik på det här inlägget då det finns en chans att jag uppdaterar med fler roliga bilder från kvällen.

Ps. tack för att ni väljer att läsa den här bloggen och för alla era roliga och intressanta frågor och kommentarer. Ni är bäst!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!