Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVE IN A JAR


Som ni vet så är jag generellt inget fan av burkar men ibland är ju bara produkten för härlig för att motstå. Här är två koreanska favoriter som jag tänkte berätta lite mer om – en nattmask och en fuktcreme som ger massa lyster. Jag skriver mer om respektive produkt nedan!

Make p:rem, Radiance Peeling Sleeping Pack, 449kr. 
Ooh vad härlig den här nattmasken är – man vaknar verkligen med en fin lyster på morgonen. Den har en exfolierande effekt genom skonsam PHA-syra och verkar samtidigt mjukgörande, återfuktande samt ökar på cellförnyelsen. Den kan även användas som fuktkräm men jag har hittills bara använt den som nattmask. Utöver PHA innehåller den bland annat ceramider, hyaluronsyra, extrakt från gurkmeja, pärlor och henna samt fermenterad rädisrot vilka innehåller massvis med antioxidantar som lugnar och återfuktar. Den här smackar jag på som sista steg i min kvällsrutin och upplever inte att den blir kladdig utan sjunker fint in i huden. Så härlig produkt!


Leegeehaam, Grow Vita Propolis Cream, 389 kr. 
Fick precis ett pressmeddelande att varumärkesnamnet kommer bytas från Leegeehaam till Dr. Ceuracle – inte helt lätt det heller men fasen så mycket lättare att stava rätt på haha. Det är verkligen en ljuvlig creme med propolisextrakt, som innehåller naturliga antioxidanter och flavonoider. Propolis är naturligt reparerande och innehåller bland annat karoten som innehåller provitamin A, samt vitamin B och E och flera mineraler och aminosyror vilket verkar antiinflammatoriskt och lugnande på en känslig hud. Jag använder den som sista steg i min kvällsrutin och den är cremig fast samtidigt lätt i konsistensen. MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!