Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YESTERDAY


Hej mina älskade! Aaaah vad härligt det är med regn, har längtat efter det. Det har verkligen behövts en upprensning av luften.
Igår var det ju dock otroligt fint väder, det var så mycket fest i luften och inte minst på Plaza Kvinnas sommarfest! Så fint ordnat och det var så många som matchat dress-coden helt perfekt. Jag inväntar lite bilder från fotografen som jag tänkte uppdatera med senare men så länge får ni några på hur jag såg ut.

Min vackra topp kan ni hitta här(klick!)!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!