VECKAN SOM GÅTT

foto: Kenrick Mills

Hej kompisar! Hur mår ni?! Ännu en lugn helg i ryggen haha. Börjar bli lite trist det här nu eller haha? Jag har bara kommit in i en sån härlig hälso- och träningsperiod och det är så skönt att känna sig stark och obakis. Jag har faktiskt några roliga events framöver så håll ut. Här kommer som vanligt en throwback från förra veckan!

BÄSTA PRODUKT
Jag har hittat en ny favorit bland torrschampon från ett nytt märke som heter Authentic Beauty Concept. Det är veganskt och väldigt rent och har en fantastisk doft. Jag håller på att undersöka var man kan köpa det och ska skriva mer om det här på bloggen framöver.

HÖJDPUNKTER
Det låter som att jag lever världens tråkigaste liv haha men jag måste faktiskt säga att det var den varma Ashtangaklassen på Yogastyrka i tisdags. Det var riktigt roligt!

SÄMSTA
Att lägenheten som vi tittade på igår och som vi typ bestämt oss för att köpa visade sig inte ha någon hiss. Att tillägga så låg den på tredje våningen och för oss som har två hundar som inte kan gå i trappor så var det uteslutet. Blev så besviken, vi behöver verkligen hitta något eget snart, även fast jag trivs väldigt bra här.

SMARRIGASTE MÅLTID
VATTENMELON!! Fattar ni att man kan köpa vattenmelon som är god nu i butikerna?! Det och popcorn är nog det absolut godaste jag vet!

REFLEKTION
Jag är så himla lycklig just nu. Inte så mycket till reflektion kanske men jag känner mig bara otroligt tacksam och glad för mitt liv och allt vad det innehåller. Jag lyfter ju ofta när jag mår dåligt här i bloggen så tänkte att det är bra att tala om när jag mår bra också?! Visst finns det alltid jobbiga saker, även nu när jag mår så här bra, men det hör ju liksom till på nåt sätt. En annan sak som inte riktigt är en reflektion är att jag tror att jag hittat en kombination som lindrar min PMS något – det fungerade i alla fall den här månaden och även fast jag kände att den fanns där så var det inte i närheten av hur jobbigt jag haft det tidigare månader. Tänkte så klart dela med mig av det här i bloggen framöver! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!