Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND PLANZZ


Hej mina babes! Så var det helg igen, andra gången det är helg den här veckan vilket är übersoft! Idag har jag varit på Skin Agency och gjort min femte BB-Glowbehandling. Det verkar inte som att den vill sätta sig på mig vilket är så frustrerande! Får se hur det ser ut imorgon när jag tvättat ansiktet men jag kan inte säga att jag känner någon skillnad. Det kan vara för att min hud är lite fetare och att det inte sätter sig, sen undrar jag om det kan ha något att göra med alla mina bikramklasser där man svettas deluxe? Hoppet lever än men det ser tyvärr mörkt ut haha.

Mina helgplaner är att ta det lugnt, hänga med Teddy och vovvarna, träna och på söndag ska vi på lägenhetsvisning – vilket ska bli superspännande!

Inte så lattjo med andra ord haha men jag har så himla mycket kul att se fram emot i slutet av maj och början på juni så det gör inte så mycket. Hoppas ni ska göra nåt riktigt skojsigt! Ses på måndag bästa…PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!