DEWY SET


Ännu en superhärlig mistlansering! Jag måste få börja med flaskan, hur fin är den? Kan inte sluta titta haha. Utöver att vara fin så innehåller den 100ml produkt(alltså flygplansvänlig storlek) och har en låsfunktion i locket. Sprayen är även bra fördelad, inte superfin men lagom för att få en bra spridning.

Över till innehållet – den doftar svagt av kokos- och vanilj och ska fungera som en setting-spray som gör att din makeup ska sätta sig bättre och få längre hållbarhet. Den ger verkligen en ordentlig fuktboost, utan att för den delen bli glansig, huden blir bara plumpad och just ”dewy”. Att tillägga så kan den ju så klart användas även utan makeup.

Det finns flera härliga ingredienser, så som glycerin och panthenol som är fuktgivande och portulaca oleracea extrakt som fungerar lugnande och som en antioxidant. Den innehåller ju även lite parfym så det ska man ha koll på om man är känslig för det, jag upplever dock att den är väldigt svag.

Pressreleasen innehöll även några tips på hur man kan använda den som jag tyckte var lite roliga att dela med mig av:
♦ Dewy Set är fantastisk att intensifiera din highlighter med. Spraya Dewy Set direkt på övre kindbenet innan du applicerar highlighter för en mer intensiv finish och ett härligt glow. 
♦ Använd Dewy Set mellan applikationen av makeup i krämform och puderform för att hjälpa makeupen att anpassa sig till huden och minimera att sminket ser kakigt ut. 
♦ Spraya din borste med Dewy Set innan du applicerar ögonskuggor för att skapa en mer intensiv look, denna metod är idealisk för att få ut mesta möjliga av dina skimrande skuggor. 
♦ Spraya din foundationborste med Dewy Set innan du lägger foundation för att ge din bas en extra dewy-effekt


Dewy Set Setting Spray från Anastasia Beverly Hills kostar 295 kr och finns att köpa på Kicks och Sephora.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!