MY WORK OUT ROUTINE

Hej babes! Hoppas ni hade en underbar valborg och 1maj! Själv tog jag det lugnt – svårt att tillåta mig själv att festa till det när det precis varit helg och jag vet att jag har mycket jobb i veckan. Dock passade jag på att ta lite ledigt igår som ni kanske märkte på bloggen. Jag ska dock in på redaktionen idag så var ändå tvungen att förbereda lite inlägg och få undan några punkter på min lista. Jag tänkte tala lite om hur min träning ser ut just nu – jag kör ganska hårt för att vara mig – utöver att jag försöker få in minst en långpromenad per dag så är målet att få in minst 4 träningspass i veckan. Jag känner verkligen hur bra jag mår av det! Ökad energi och fokus och det är en fantastisk känsla att känna sig fysiskt stark. Det ska liksom inte vara ett måste utan mer en positiv målbild som inte får bli en ångest om det skulle se annorlunda ut. Lättare sagt än gjort haha, men jag gör mitt bästa för att försöka hålla det så.

Det är tydligen inte att föredra att köra för mycket styrketräning under tiden man gör en Verjubehandling så jag har fokuserat på yoga och mer kondition. En ultimat träningsvecka för mig har hittills varit följande: stryrketräning på Homie Fitness 2ggr, ett bikrampass på Yogastyrka och en löparrunda utomhus. I tisdags gick jag dock på en klass jag inte testat på Yogastyrka tidigare, nämligen Hot Ashtangayoga – det var svinroligt och jag ska definitivt försöka få in den i schemat också. Det var också en väldigt varm och svettig klass men mer teknisk och snabbare rörelser – skulle kanske säga att det kändes som det var mer styrka och hårdare stretch. Den är endast 60 minuter vilket blir ett superbra alternativ och komplement till Bikramen. Jag tänkte försöka ändra lite i upplägget framöver för att maxa innan sommaren. Det finns liksom inga ursäkter längre – framför allt med kosten. Jag måste lägga av med sockret och det destruktiva snacksandet som mest bara är hormon- och stressrelaterat.

Så nu är mitt mål för kommande veckor:
1-2 x dagar styrka
1 x Hot Achtanga 
1 x Bikramk
1 x löparrunda

1h+rask promenad varje dag.  

Kosten får jag höfta men i regel ska jag äta mycket näringsrikt och grönt(så som bönor, rotfrukter, avokado etc) och undvika socker och dåliga snacks.

Har ni några tips när det kommer till kosten? Tycker det är det allra svåraste att få till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!