BB GLOW UPDATE + DERMAPEN

Hola mina darlings! Igår var jag på ett av mina favvisställen, Skin Agency, och gjorde min fjärde BB Glow-behandling samt min andra Dermapen på hals och dekolletage. Gällande BB Glowen så ser jag faktiskt inte någon särskild skillnad ännu..men man ska ju behöva minst 3-5 behandlingar så håller tummarna att det börjar fästa på mig snart. Det är ju tydligen väldigt individuellt hur många gånger man behöver så antar att min hud inte har dom bästa förutsättningarna. Dom har tydligen haft andra kunder som sett effekt redan efter första.

Vidare till Dermapen 4 – det är ju Dermapens uppdaterade penna som ska vara mer effektfull och jag tycker definitivt att den känns mer än den tidigare – och även att resultatet blir ett snäpp vassare. Min hals och framför allt dekolletage har fått en sjuk effekt sedan förra behandlingen, den känns så tight och elastisk och får liksom inte några som helst rynkor i huden mellan brösten längre! Jag ska fasen göra det här på fler delar av kroppen, så dumt att stanna vid ansiktet egentligen – skulle vilja göra mina överarmar, mage och lår också!

Gjorde en liten video på min behandling, där ser ni hur röd jag blir på halsen och hur rolig jag ser ut efter BB Glowen. Ser ut som jag har en sån där 1700-tals makeup haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!