VERJU UPDATE


Hej babes! Hoppas ni mår bra i den härliga vårsolen -trots PMS så känner jag mig ganska lätt och lycklig vilket är väldigt nice haha. Jag kom precis hem efter min fjärde Verjubehandling på Mybeauty Clinic. Ni kan läsa allt om varför jag gör det och hur den fungerar här(klick!). 

För er som inte orkar så är det sammanfattningsvis en fettreduceringsmetod som inte känns någonting och inte har några biverkningar. Den fungerar genom att förstöra fettet inuti fettcellen men själva cellen förstörs inte vilket tydligen är viktigt för att kroppen fortfarande ska ha kvar en hormonell balans. Låter lite för bra för att vara sant eller hur?! Men det är ju en av anledningarna till varför jag testar!:)

Vi är ju bara halvvägs in i kuren men har sedan förra behandlingen faktiskt börjat känna att det händer saker. Jag känner hur mina fettdepåer minskat och även att huden känns tightare på något sätt. Det kan också vara en kombination av att jag kör lymfmassage 2ggr/dagen då det är att rekommendera när man gör den här typen av behandling. Oavsett så ser jag att det hänt något vilket är så otroligt roligt och spännande!

Att tillägga så har jag inte ändrat något i min kost eller träning, har snarare varit lite extra långsam då jag varit sjuk i ca en vecka och det är ju en viktig aspekt så att det inte bara är så att jag blir slimmad på helt naturlig väg, eller hur?


Kliniken ligger på Strandvägen och här ser ni söta Coralie i receptionen. 

Jag gör mina behandlingar hos Coralie på MyBeauty Clinic och hon är så himla gullig och duktig! Kan varmt rekommendera kliniken som verkligen är superfin och har urduktig personal som utför de senaste och mest verksamma behandlingarna. Ska gör ett separat inlägg där jag berättar mer om den vid ett senare tillfälle.

Jag uppdaterar er igen när kuren är helt klar så ni får veta resultatet!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!