TRISS I SOMRIGA DOFTER


Visst ändras preferenserna när det blir varmare ute? Allt från mat, till hudvård, smink och dofter. Jag älskar att boosta sommaren med en doft som känns frisk och somrig och tänkte tipsa om tre personliga favoriter – två gamla godingar och en helt ny från Clean.

Biotherm Eau Relax är en gammal favorit som är en lätt EdT och har en härlig kombination av frisk citrus som blandats upp av kardemumma. Så den är både väldigt frisk men med varma, kryddiga undertoner. Hur nice? Den kostar egentligen 440 kr men den innehåller hela 100ml så man får mycket för pengarna. Finns att köpa här(klick!). 

Glossier You är en ljuvligt överraskande doft där man lyckats skapa en relativt lätt doft som ändå är kryddigt varm och myskig. Det känns som man haft den många gånger förut fast samtidigt som den känns den som en total överraskning. Den är otroligt härlig och personligen bär jag den allra helst på sommaren! Kostar 560 kr.

Clean Endless Summer är en ny doft där man kan känna den traditionella friskheten ifrån originaldoften som blandats upp av friska blommiga doftnoter varma noter från sandelträ, ambrox och vanilj och ett riktigt somrigt inslag av kokosvatten. Alldeles underbar tycker jag! Den här är helt ny så har inte hittat den på så många webshoppar ännu men hittade den bland annat på Boozt för 579kr.

Har ni några härliga sommardofter att tipsa om? Jag har några fler som kommer upp på bloggen framöver:) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!