VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

Hej mina babes, hoppas ni haft en härlig helg i solen? Jag har haft en riktigt fin helg faktiskt! Har bland annat varit på gender-reweal-kalas hos min vän Clara, tagit promenader i solen, tränat och haft en mysig tjejkväll med min vän Ida-Sofia. Här kommer en recap från förra veckan!

BÄSTA PRODUKT
Mitt älskade Restore Perfecting Spray, som är en fjäderlätt leave-in-spray som ger återfuktning för torrt, skadat hår, adderar en naturlig glans och fyllighet, ger en kalasbra utredningseffekt och bidrar även till en bättre hårkvalité över tid. Dessutom innehåller den UV- och värmeskydd, är fri från silikon och har en formula som är säker för färgat och kemiskt behandlat hår. Den doftar så fräscht och jag har den både i fuktigt hår innan föning men även i torrt hår för att återfukta. Kostar 259kr(för 236ml) och finns bland annat att köpa här(klick!). 

HÖJDPUNKTER
Det är definitivt lördagens pre-bebis fest! Det var verkligen världens roligaste och gulligaste grej att göra för att få veta könet på sitt barn. Dom bad alltså läkaren skicka informationen direkt till tårtbagaren(som i detta fall var Roy Fares så det var ingen dålig pjäs haha) som sedan byggde upp en tårta kring färgen som skulle avslöja könet. Det var alltså världens överraskning både för oss vänner men även för de blivande föräldrarna. Hur gullig idé?!

SÄMSTA
Jet-laggen från tidsomställningen. Har vaknat alldeles för tidigt på mornarna vilket har gjort att jag fått för lite sömn och därmed varit väldigt trött. Börjar jämna ut sig nu en vecka senare…är det bara jag som är så jäkla känslig för det här haha?

SMARRIGASTE MÅLTID
Bebistårtan. Så många olika lager av choklad som bara smälte i munnen. Vill ha mer…NU!!

REFLEKTION
Jag har kommit fram till att jag i själen är en galen katt-tant. Jag är en introvert människa som älskar att vara för mig själv och om jag får välja mellan att hänga med djur eller människor är valet lätt – djur givetvis! Ett ensamt liv i ett hus som är fyllt av olika djur är liksom inte särskilt långt bort för mig. Jag pratar högt med mig själv och mina hundar, gör små låtar till dom och om jag är på en fest eller liknande och det råkar finnas ett djur – så är det alltid där jag hamnar eller helst vill vara. Kom att tänka på det här för min kille ska åka bort några dagar och är typ lite rädd för mig själv att jag ska bli helt galen när jag är ensam. Tragiskt eller helt ok haha?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!