NEWS FOR BLONDES

Det har släppts en herrans massa produkter för blont hår på senaste – som ska ge ditt ljusa hårsvall en kall ton. Jag har plockat upp två favoriter idag och den ena kommer från Kérastase(som är ett av mina absoluta favoritmärken för håret) och den andra från Unite. Förklarar lite mer om dem nedan!

Kerastase Blond Absolu – är en fantastisk serie som doftar magiskt. Schampot löddrar ordentligt och balsamet och inpackningen gör håret väldigt mjukt och fint. Det finns även en leave-in produkt som ger värmeskydd på upp till 230 grader och innehåller även ett UV-filter. Det som är gemensamt för hela serien är att dom verkar stärkande på håret. Kort och gott en galet bra serie som inte bara ger håret en kall, blond färg utan även lämnar det otroligt mjukt, lätt och glansigt. Priserna ligger mellan 279-429kr och finns att köpa här(klick!).

Unite Blonda – är ännu en superhärlig serie som effektivt ger ditt blonda hår en kall ton. Här är doften ganska stark men personligen gillar jag den – kan vara något att tänka på innan man köper. Dom är underbara att använda och lämnar håret mjukt och lent! Även den här serien verkar stärkande och reparerande på håret. Jag har försökt hitta alla produkter på nätet men kan bara hitta schampo och balsam – som kostar 269kr/st och finns att köpa här(klick!).

Någon som testat någon av dem? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!