Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LYMFDRAINAGE/BODY SHOCK

Hej babes! Mycket behandlingar på bloggen nu men det är ju för att det är hög tid fram tills vi når sommaren. Jag kom nyss hem ifrån en av dom häftigaste kroppsbehandlingarna jag någonsin testat – och måste säga att jag är heeelt slut. Det är som att någon dragit ur all energi ur min kropp i kombination med total avslappning. Det är typ ansträngande att blinka, som om jag tagit något lugnande läkemedel haha.

Behandlingen jag gjorde var en lymfdrainage med massage och koppning i kombination med en kroppsinpackning från Mesoestetics som heter Body Chock. Celia, som behandlade mig, har arbetat med det här i över 25år så hon vet vad hon gör.

Jag tänkte börja med att gå in på lymfsystemet som är en otroligt viktig mekanisk i vår kropp. Det får allt att fungera som det ska och det är lätt att man får blockeringar som bland annat gör att vi samlar på oss slaggprodukter och vätska. Genom att påverka lymfströmmen kan till exempel skadliga ämnen avlägsnas snabbare – som exempelvis ett överflödigt proteinämne i cellmembranen, som annars kan binda vätska så att svullnader uppstår. Dränagen av lymfsystemet påverkar också det autonoma nervsystemet och verkar smärtstillande och lugnande. Behandlingen är effektiv vid svullna ben och armar, efter operation, mot migrän, spänningshuvudvärk och sömnbesvär. Den här behandlingen gör inte bara att du får en bättre hud(med mindre celluliter) utan arbetar främst på att insidan ska må bra och fungera så bra som den kan. Man kickstartar och oljar upp systemet så att det börjar brumma på igen – förstår ni vad jag menar?

Man börjar med en timmes lymfmassage och koppning och därefter gör Celia en inpackning med Body Chock på specifika områden. Body Chocken värmer och kyler väldigt(beroende på vilken typ av boost man vill ha) men det är ändå en skön känsla. Den här kombinationen tar ca 2h och den är behaglig men gör även ganska ont på vissa ställen.

Jag känner minst sagt att det hänt något i min kropp – kan inte komma ihåg att jag någonsin känt mig så här avslappnad, så förlåt om det här inlägget blir lite vimsigt. Jag ska givetvis vänta ut och se vad som händer framöver med min kropp men kan ändå redan nu känna att jag vill göra fler behandlingar. Helst ska man göra en kur på 8st men det gör man så klart som man vill. Jag ser på det som världens häftigaste massage som inte bara ger bättre blodcirkulation och har muskelavslappnande fördelar utan även ger hela ditt system en rejäl skjuts.

En timmes lymfmassage kostar 1000kr och Body Chock kostar 1000-1500kr beroende på vilka områden man vill göra. Om ni också skulle vilja testa på en sån här behandling, vilket jag varmt kan rekommendera, så får ni 10% rabatt om ni anger mitt namn när ni bokar. Celia finns på Lyko Concept Skin varje onsdag och boka gör ni här(klick!). 

Är det någon annan som testat någon liknade behandling?! Vill kunna dela den här känslan för den är nämligen helt otrolig!


Här ser ni duktiga Celia!

Under handduken skymtar maskinen som används till koppningen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det är inte som en LPG då? de är asbra.

  StrongMama 2019-04-05 21:10:10 https://blogg.loppi.se/strongmama
  Svara
  • Svar på StrongMamas kommentar.

   Heej! Inte helt olikt men enligt Celia som utförde behandlingen så är det här en väldigt bra kompletterande behandling då den hjälper kroppen att få ut slaggprodukter som LPGn löser upp. Enligt henne så kan det fastna efter man gjort en LPG om inte lymfsystemet fungerar som det ska. Så det är lite annorlunda och fokuserar mer på att lymfsystemet ska komma igång. Stor kram S:)

   Susanne Barnekow 2019-04-11 11:44:50
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!