VERJU

Sådär ja, nu har jag gjort min första behandling med Verju som är en relativt ny behandling som utformats speciellt för behandling mot celluliter och minskning av omkrets runt midja, höfter och lår. Anledningen till att jag gör den här är egentligen inte för att jag vill gå ner i vikt utan för att jag tränar hårt men ändå har vissa envisa fettdepåer som inte vill försvinna. Jag trivs väldigt bra med min vikt men det är irriterande att känna att man ändå konstant har en ”mage” som tittar fram haha. Och som den testperson jag är så tänkte jag att det kan vara passande att prova något nytt för kroppen, då jag kontinuerligt gör saker i mitt ansikte!

Områden man kan behandla är mage, höfter, lår, överarmar och haka. Maskinen har även FDAs (food and drug administration, USA) marknadsgodkännande vilket så klart är en bra kvalitetsstämpel. 

Den fungerar genom att förstöra fettet inuti fettcellen men själva cellen förstörs inte vilket tydligen är viktigt för att kroppen fortfarande ska ha kvar en hormonell balans. Vid andra fettreduceringsmetoder kan fettcellen förstöras och då vill kroppen normalt börja bilda nya celler någon annanstans på kroppen. Den vill alltså ha kvar sina celler men inte nödvändigtvis innehållet. Själva fettet som smälter försvinner ur kroppen med lymfsystemet. Det är därför viktigt att man inte dricker alkohol 4 dagar efter behandling då lymfsystemet slutar fungera när den måste bryta ner alkoholen.

Resultatet är så klart individuellt och är en icke-temporär behandling, vilket gör det viktigt att man sköter sin kost och träning för att resultatet ska bibehållas. Det passar alltså bäst för just en person som jag själv som har en hälsosam livsstil men vill finslipa kroppens konturer.

Risker då?! Det finns inga som helst risker och inte heller några negativa sidoeffekter. Den känns ingenting, värmer inte upp någon vävnad och innebär inga kirurgiska ingrepp, vilket gör att du kan fortsätta dina dagliga aktiviteter direkt efter en behandling.

Antalet behandlingar är individuellt men i regel behövs mellan 5-10st och man utför behandlingarna med ca 1 veckas mellanrum. Varje tillfälle tar 15-40 minuter, beroende på område.

Visst låter det bra?! Nu återstår det att se hur det känns genom hela kuren och jag ska så klart ta med er på resan! Jag gör min behandling på MyBeauty Clinic på Strandvägen och ni kan läsa mer om kliniken och behandlingen här(klick!). 


Jag ligger lite roligt på den här bilden men det var för att strålarna skulle träffa rätt haha.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej
    Ville kolla med dig ifall du kan flörta lite.med pyra så man kan få ordning på mina 1 milj fula åder problem på benen och sen undrar jag vet du ifall dem också tar bort fodelsemarken och andra hud problem på stureplanskliniken
    Vet inte riktigt vart jag ska gå?

    Maja 2019-04-01 18:54:56
    Svara
    • Svar på Majas kommentar.

      Hej Maja, Jag får inte ha några erbjudanden till skönhetsbehandlingar längre här på bloggen så det går tyvärr inte:/ Men Stureplanskliniken är ett jättebra alternativ för både åderproblem och andra hudproblem! Kika på deras hemsida så kanske dom har något erbjudande för det just nu:) Lycka till! Kram S

      Susanne Barnekow 2019-04-02 10:33:44
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!