VECKANS REFLEKTION


foto: Kenrick Mills

Hej mina babes, hoppas ni haft en härlig helg i solen?! Jag har haft en otroligt härlig helg faktiskt. Fått hänga med min man och vovvar och vilat, gått promenader och kört en hård träning på Homie Fitness. Ja just det, plus att jag körde ett bikrampass på Yogastyrka i fredags kväll – det var så skönt och jag kände mig ovanligt stark vilket alltid är trevligt haha! Bästa inledningen på helgen att få svettas och stretcha ut kroppen. Snart ska jag testa en ny behandling för kroppen på MyBeauty Clinic som heter Verju. Hur spännande!? Ska berätta allt om den senare i dag på bloggen men nu blir det en liten recap på förra veckan.

BÄSTA PRODUKT
Det får bli Zoevas Spice Of Life ögonskuggspalett – sååå fin! Den kan ni hitta här(klick!). 

HÖJDPUNKTER
Middagen på Daphnes i torsdags med våra vänner. Serien Trust som vi strecktittade på Netflix i lördags – så jäkla bra och spännande och är baserat på en riktig historia och familj – det blir så mycket mer intressant då!

SÄMSTA
Att vi inte hittar någon lägenhet att köpa. Vi blir besvikna hela tiden och allt är så långt ifrån det vi vill ha.

SMARRIGASTE MÅLTID
Moulen jag åt på Daphes i torsdags – så gott!

REFLEKTION
Svårt att hitta någon reflektion från förra veckan, försöker komma på nåt…hmmm. Kanske kan vara på sin plats att visa lite extra uppskattning till alla er som följer min blogg – tack för att ni läser och framför allt för att ni kommenterar och kommer med önskemål på vad ni vill se mer av! Det betyder mycket för mig och det blir lättare att förstå vad ni vill ha. Så TACK för att ni finns och för att ni är så snälla, gulliga och underbara!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • ”Alla”?????? Du har ju aldrig några kommentarer eller följare!

    Sofie 2019-04-05 12:39:57
    Svara
    • Svar på Sofies kommentar.

      Hej Sofie, hoppas att du mår lite bättre efter att ha delat med dig av den sura kommentaren. Ha en fin helg!

      Susanne Barnekow 2019-04-05 16:23:53
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!