Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

Hej mina fina, hoppas ni haft en härlig helg i solen?! I lördags vaknade jag upp utan mina värsta pms-symptom vilket var alldeles underbart! Så jag åt födelsedagslunch med min vän Ebba och sen har jag hängt med familjen som varit här i helgen. Nu ska jag åka till Plaza Kvinnas redaktion och fixa det sista med lämningen till nr5 men har som vanligt förberett inlägg till er:)

BÄSTA PRODUKT
Min 2-1 Haute & Naughty Macara från M.A.C. Så galet bra och man kan välja mellan två olika borstar. Ska skriva mer om den sen här på bloggen!

HÖJDPUNKTER
Det får nog bli familjemiddagen här hemma i torsdags, lunchen med min vän Ebba och solen – SOLEN!

SÄMSTA
PMDS.

SMARRIGASTE MÅLTID
Suget som kommer i samband med mina jobbiga hormoner har gjort att jag gjort väldigt konstiga matval. Mitt godaste får nog bli alla portioner popcorn som jag tryckte i mig haha.

REFLEKTION
Jag har ingen specifik tro och tillhör inte någon specifik religion. Jag tror däremot på ”någonting” och ser mig själv som en relativt andlig människa. Det finns ju en trygghet i att ha en viss uppfattning om vad som händer när man dör, meningen till livet etc – det gör att inte allt blir så oändligt och att man har något att förhålla sig till genom livets alla fram- och motgångar. Vi människor verkar ha ett stort behov av det. Det känns liksom lite för tråkigt att bara tänka att allt är vetenskap och att det blir svart när vi dör. Jag väljer att hålla mig öppen inför alla alternativ – livet och universum är helt enkelt för komplext för en rationell förklaring och oavsett så lever jag hellre ett liv med en förhoppning och nyfikenhet om hur allt ligger till än att se allt logiskt, svart eller vitt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!