Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BB GLOW

Sådär hörrni, då har jag utfört min allra första BB-Glow behandling på Skin Agency. Jag skulle egentligen gjort den på Formedico Estetik men i och med att det är så många behandlingar så blev det lite långt att åka ända till Hammarby Sjöstad för det. Och nu ville min vän Elita på Skin Agency att jag skulle testa så det passade ju perfekt!:)

BB Glow är i alla fall en typ av mesoterapi – som en lätt och mer ytlig microneedlingvariant. Med nålarna arbetar man ned ett BB-serum med färgpigment som sedan lägger sig i huden och ger en långvarig effekt av en hudförskönande BB Cream. Så tänk att era mörka ringar under ögonen, rodnad kring näsvingar eller andra områden försvinner genom att de täcks av färgpigment som arbetats in under huden. Du får även effekten av mesoterapin som ju slipar hudtexturen och kickar igång hudens egna läkeprocesser.

Man behöver göra behandlingen mellan 3-5 gånger för att det ska bli ett bra resultat men sedan ska den hålla i upp till ca 6mån. Alltså helt perfekt att göra innan sommaren när man vill helst vill slippa att bära makeup.

Man arbetar på hela ansiktet, inklusive undre och övre ögonlock men exklusive läppar och ögonbryn. Kanske inte helt oväntat att man skippar dom två sistnämnda haha.

Man talar även om att i framtiden kunna jobba med en subtil contouring, som att till exemepel lägga en lite mörkare nyans under kindbenen.

För er som tänker, ”men hur bra kan det vara med smink under huden?” eller ”är det verkligen snyggt att alltid se sminkad ut?” så kan jag berätta att serumet är helt skonsamt och innehåller bara bra saker för huden och pigmentet är helt rent och försvinner ju från huden successivt. Utseendet blir inte sminkat utan ser bara ut som en väldigt jämn och fin hud!

Hur häftig är den här behandlingen?!

Behandlingen gjorde inte alls ont men man ska tänka på att man inte får tvätta av serumet förrän morgonen därpå och man ser rätt rolig ut när man har ett kladdigt, ljust serum på huden som kan missuppfattas som ett riktigt dåligt fondationjobb haha. Sen får man inte träna inom ett dygn eller tills rodnaden lagt sig helt. Men promenader går alldeles utmärkt! Jag tror att det ska vara allt.


Ser så miserabel ut på bilden haha. Så här ser jag ut nu – som att jag lagt en dålig, ojämn foundation över torr, rodnad hud.

En behandling kostar 1500, kur på 3 behandlingar kostar 4000kr och kur på 5 behandlingar kostar 6900 kr.

Nu har jag min nästa om 10 dagar och sen kör vi på tills vi känner att resultatet blivit som önskat. Jag har fått veta att det inte kommer se ut som att jag fått någon färg alls när jag tvättar mig imorgon så det är jag beredd på. Jag kommer så klart hålla er uppdaterade på resultatet!

Ha en underbar helg mina fina!!:)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Skulle du rekommendera denna behandling före microneedling för någon som vill bli av med lite röda ärr från finnar? 🙂

  Maria 2019-05-09 21:27:42 http://nouw.com/mariakaup
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Jag tror jag skulle rekommendera en traditionell microneedling före den här, den går väldigt ytligt nämligen:) Men det är svårt att säga till 100% – bästa är at gå till ett proffs som får göra en utvärdering:) Stor kram S

   Susanne Barnekow 2019-05-13 12:31:15
   Svara
 • Hej

  Undrar om du blev nöjd med din BB glow Treatment? Bokade in en tid men blev nu varnad då det innerhåller titaniumdioxid. De menar på att huden kan gulna. Och laserbehandlingar på det kan ge blå/svarta missfärgningar? Vet du något om detta? Vill gärna göra behandlingen men blir osäker.

  M V H

  Michaela

  Michaela Brauner 2019-04-22 20:17:36
  Svara
  • Svar på Michaela Brauners kommentar.

   Hej Michaela, Jag är inte klar med min behandling än, har bara gjort 3st, så kan inte uttala mig ännu. Det låter ju konstigt det där, låt mig kolla upp det så återkommer jag till dig:) Tror dock inte att det är något man behöver vara rädd för. Stor kram S

   Susanne Barnekow 2019-04-23 10:30:40
   Svara
 • Hur går de till? Är så nervös för nålar, hur länge microneedlar man ner serumet? Går man därifrån med färgade serumet på? ?

  Ulrica 2019-04-02 23:30:23
  Svara
  • Svar på Ulricas kommentar.

   Hej Ulrika! Man arbetar ner serumet i huden med en microneedlingsapparat – det är dock otroligt ytligt. Jag tycker knappt att det känns någonting och det går väldigt fort på varje område. Så tror att du ska klara av det även om du är känslig mot nålar:) Ja precis, det gör man. Kram S:)

   Susanne Barnekow 2019-04-03 13:21:32
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!