Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

7 TIPS FÖR EN SNABBARE MORGONRUTIN

God morgon bästisar! Har ni legat och dragit er lite för länge i sängen idag?! Om du som jag hellre drar dig några minuter extra på morgonen än att hoppa ur sängen för att göra dig ordning, så har jag några värdefulla små tips som ändå kan hjälpa dig att komma i tid till jobbet och fortfarande se smashing ut! Även fast jag lyckats bli supersnabb på att lägga en komplett makeup så finns det vissa dagar jag inte hinner med och då är dom här små knepen ovärdeliga – dom sparar nämligen en massa tid och gör att jag kommer snabbare hemifrån på morgonkvisten! Nu ska jag smita iväg till Plaza Kvinna men håll utkik på bloggen för efter lunch kommer jag tipsa om en rolig hudvårdsnyhet!

MULTIPRODUKTER
Om du vägrar lämna huset utan smink är ett bra tips för att spara tid att använda multiprodukter som du kan applicera på flera ställen. Använd till exempel samma produkt på ögonlock, kinder och läppar och för att täcka ojämnheter kan det vara bra att använda en concealer som även fungerar som foundation. Alternativt en BB- eller CC-creme som kan ersätta både dagkräm, SPF och foundation! Hitta en variant som har en bra nyans och rätt täckningsgrad för just din hy.

SKIPPA ANSIKTSTVÄTTEN
Istället för att tvätta ansiktet men vatten och rengöring på morgonen kan du istället fräscha upp huden med hjälp av wipes! Det finns väldigt många olika varianter att välja mellan och det går på bara några sekunder att få en uppfräschad hud! Ofta innehåller dem även vårdande ingredienser som kan ersätta en toner eller serum.

NATURLIGA VÅGOR
Rätt skönt att vakna upp med naturliga lockar på morgonen eller hur? Innan du går och lägger dig vänder du bara huvudet upp och ner och snurrar upp håret i en knut på toppen. Fäst den löst så att det inte sliter och gör det helst med nytvättat och lätt fuktigt hår. Skaka ut håret på morgonen och njut av dina mjuka, naturliga vågor. För bättre stadga och hållbarhet kan du applicera en mousse.

LAGA LACKET
Nyss målat naglarna men ändå lyckats få den där irriterande flagan? Doppa undersidan av din fingertopp i nagellacksremover och gnid försiktigt in det över flagan – arbeta mot tippen av nageln. Det jämnar nämligen ut kanterna mellan lacket och luckan. Dutta sedan i lite nytt lack på den tomma platsen eller gör ett nytt tunt lager över hela nageln. Låt det torka under något minut och borsta sedan på ett överlack.

TORRSCHAMPOO
Det här är ingenting nytt under solen men om ditt hår känns smutsigt – ta till torrschampot i hårbottnen och kamma igenom ordentligt. Glöm inte att avsluta med att applicera några droppar hårolja eller vårdande leave-in spray i längderna så det inte ser torrt och stripigt ut.

MAXA VÄSKAN
Se alltid till att ha extra produkter i väskan – då kan du bättra på eller korrigera din makeup och hår under dagen.

TOFSEN ELLER HÅRBANDET
Om du sätter upp eller täcker håret med någon tjusig håraccessoar kommer ingen märka att du inte hunnit tvätta det. Enkelt, eller hur?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej, hur många produkter har du i väskan i snitt om man får fråga?

  Sanna 2019-03-21 18:45:45 https://miljointitutet.se
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna, det får man fråga!:) Det beror lite på vad jag har på agendan för dagen. Ibland har jag inget mer än ett läppbalsam och en alkogel och ibland åker min makeupnecessär med om jag måste bättra på min makeup under dagen. Om jag reser så kan små reseförpakcningar med en ansiktsmask och en ansiktsspray få följa med också. Det är alltså väldigt olika med hur många produkter som får följa med i väskan:) Trevlig helg! Kram S

   Susanne Barnekow 2019-03-22 11:23:26
   Svara
 • Hej

  Vem skulle du rekommendera för läppar och mungipor som hänger bäst i sthlm, är lite kräsen

  Tack

  Lina 2019-03-19 08:24:01
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina, Det låter som att du och Lovisa är samma person? Jag har många som jag tycker är duktiga på läppar och fillers. Jag har ingen erfarenhet av Renaissancekliniken men kan rekommendera Hadde på Dr K Clinic, Denise på Nordiska Kliniken, Pyra på Stureplanskliniken och Anna Welander på Perfect Clinic. Kram S

   Susanne Barnekow 2019-03-20 09:40:49
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    Tack för svar, nej det jag är bara lina hahah heter lana men skrev lina den rattade mig ocg glomde ändra:)
    Tack snälla för svar blir nog ett besök hos denise då:)

    Lina:) 2019-03-20 22:00:24
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!