Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

Hej mina bästa, hoppas ni haft en fin helg! Min var så lugn och skön och jag har sovit en massa, tränat, ätit och gått en promenad med min vän Clara. Har sovit så gott dom senaste nätterna så känner mig verkligen utvilad och pepp på den här veckan. Nu – dags för en recap av förra veckan!

BÄSTA PRODUKT
Det här är ingen rolig produkt men det får faktiskt bli Dialon Kroppspuder. Jag fick ett stort utslag på ryggen i förra veckan som har kliat som satan. Jag tror det beror på att jag använt sporttoppar varje dag för att jag trodde jag kommit på ett grymt life hack för att slippa bära osköna BHar. Det var uppenbarligen ingen bra idé för det måste ha blivit ett tryck- och värmeproblem i huden då området där det kliar är precis där sportBHn suttit åt som mest. Så dumt haha. Det där pudret har i alla fall lindat såå mycket. Det kliar fortfarande dock även fast det är på väg att försvinna.

HÖJDPUNKTER
Födelsedagsmiddagen i torsdags.

SÄMSTA
Min klåda och sen får nog vädret vara med den här veckan också haha.

SMARRIGASTE MÅLTID
En tugga som jag tog från Teddys grillade ostmacka. Det räckte liksom med en tugga men det var verkligen otroligt gott.

REFLEKTION
Jag har verkligen reflekterat över hur olika män och kvinnors psyke är. Generellt då, jag vet att det rör alla individer. Det jag framför allt tänkt på är hur mycket sämre killar är på att hantera känslor. Dom verkar ha svårare att härleda och hantera känslorna. Jag ser det hos så många i min omgivning men även när jag har tittat på olika dokumentärer och analyserat beteenden kring att hantera negativa känslor och upplevelser – ett beteende som inte verkar lika vanliga hos kvinnor. Inget mer med det egentligen mer än att män och kvinnor är olika.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!