Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLENDING ME OIL MASK

Make p:rem är ett relativt nytt koreanskt märke på den svenska marknaden och jag gillar stark de produkter jag än så länge hunnit testa. En av produkterna jag fastnat för är den här sheet-masken som innehåller en essence som man berikat med 10 näringsrika oljor. Det känns alltså lika lätt som en vanlig sheet-mask fast jag tycker mig kunna känna att huden blir ovanligt mjuk, återfuktad och plumpad.

De olika oljorna från oliv, cocos, jojoba, ängkrasse, macadamia, argan, nypon, druvor, gullviva samt avokado, ska verka genom att lugna, återfukta och stärka hudbarriären. Mums!

Det är en så himla fin produkt! Jag tycker dock att den har en tendens att rulla sig lite om man lägger en creme ovanpå så jag använder den här bäst på kvällen innan jag ska gå och lägga mig. Masken finns bland annat att köpa på Glowid och kostar 59 kr.

Någon som testat den här eller annan produkt från samma märke? 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!