LÄSARFRÅGA; HUDVÅRD UNDER GRAVIDITET


Foto: Ignacio-Campo

Jag lyfter den här frågan nu som en liten teaser för vad som kommer på bloggen framöver. Om någon annan skulle vilja flika in någon fråga här så är det ett ypperligt tillfälle att skriva i kommentarsfältet, jag kan nämligen ta med mig det när jag talar med mina experter!

”Hej! Detta är inte en kommentar till inlägget utan en förfrågan ? undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg om hur hudvården bör förändras inför och under en graviditet. Är det något som är farligt för fostret? Ska man försöka skala av så mycket som möjligt eller fokusera på något speciellt? Eftersom man bör undvika sol pga risk för hyperpigmentering, är det ok att använda en BUS produkt eller innehåller dom skadande kemikalier? Etc… hade varit intressant att läsa ett sånt inlägg! Hittills har jag varit väldigt nöjd med alla dina rekommendationer!! Stor kram, Maria”

Hej Maria,
Det är så roligt att du skriver det här för jag har faktiskt påbörjat en liten undersökning gällande detta då många av mina vänner är gravida och ber om tips och råd som jag inte riktigt känner mig befogad att svara på. Jag måste alltså kolla upp det här med mina experter så att jag inte råkar ge felaktiga tips då det är en så pass viktig fråga. Låt mig återkomma när jag satt ihop ett inlägg – kommer ta en stund med tanke på att jag måste intervjua:) Stor kram S

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack för att du tog upp min fråga!! Vad glad jag blir. Jag vågar knappt använda någonting, majoriteten alla mina produkter står för tillfället oanvända. Är rädd att det är några ingredienser/kemikalier som kan passera placentan och påverka fostret negativt. Ser fram emot att läsa om detta! Och allt annat du skriver såklart 🙂

  Maria 2019-03-13 20:06:22
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Men så klart! Det är ett jätteintressant tema – har skickat iväg frågorna till en läkare nu och det ska bli så intressant att få se svaren:) Hörs snart igen! Trevlig helg! 🙂 Kram S

   Susanne Barnekow 2019-03-15 13:11:24
   Svara
 • Här kommer en till läsarfråga!

  Jag har blivit frälst av din blogg, hittade den av en slump på väg upp med tåget till Åre! Självklart blir man nyfiken, vad är extra viktigt för huden när man susar ner för backarna i snö och blåst och sol? Finns ju ett vedertaget tips att man inte ska tvätta ansiktet innan man ger sig ut i backen för att ett extra lager med smuts och fett skyddar mot kylan. Vad tror du?

  Astrid 2019-03-13 09:09:34
  Svara
  • Svar på Astrids kommentar.

   Men åh vad glad jag blir – tack snälla du!!:D Jag skulle säga att du kan hoppa över smutsen haha men det är viktigt att toppa med en fet kräm för att skydda mot kylan. Så leta efter en creme som består till större delen av fett istället för vatten, alternativt en olja men det kan ju bli lite glansigt. Apoteket har bra och billiga varianter om det inte är något annat särskilt behov du är ute efter. Och glöm inte solskydd!:) Ha så härligt i Åre! Stor kram S

   Susanne Barnekow 2019-03-13 17:32:01
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!