VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

BÄSTA PRODUKT
Jag har börjat använda Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads som är MAGISKA! Serumet som padsen är dränkta i verkar kraftfullt sammandragande, återfuktande, anti-age och innehåller skyddande antioxidanter. Huden blir galet len och så glowig. Ska ge en mer avancerad recension när jag testat lite längre. Dom kostar 349kr men såg att dom var tillfälligt nedsatta till 279kr på Hudoteket.se.

HÖJDPUNKTER
Det får bli Lyko Concept Skin Event som jag gick på med min vän Clara – galet lyxigt och så många spännande behandlingar som presenterades. Sen hade jag en trevlig middag i fredags med vänner också.

SÄMSTA
Att jag inte åt någon semla på fettisdagen.

SMARRIGASTE MÅLTID
Foodoramiddagen från Beirut Café – jag snackar hummus, kolgrillat, sallad, fluffig vitlökssås och tabbouleh. Sååå smarrigt! Och sen förtjänar faktiskt den friterade bläckfisken på Brillo en plats här också.

REFLEKTION
Att det faktiskt går alldeles utmärkt att gå ut och äta middag, dricka ett glas vin och gå hem vid 12 och att det inte alltid behöver bli sent och en massa alkohol bara för att jag går ut. Rätt mysigt att ha gjort något en fredag men ändå känna sig relativt pigg en lördag. Jag får ju alltid en socialbakfylla när jag varit ute bland människor så den kommer jag aldrig ifrån haha. Trist vuxenvarning på den här reflektionen men jag är ju ändå 35 så det var väl på tiden haha.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!