Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FLAWLESS LUMIERE RADIANCE PERFECTING FOUNDATION


Alltså WOW! Började nästan böla när jag fick det här kitet från COW Perfymeri – hur fint?! Är ett stort fan av Laura Merciers produkter och nu har märket lanserat en helt ny foundation som heter så mycket som Flawless Lumiere Radiance Perfecting Foundation. Som ni vet är jag mer för pudervarianter då jag tycker att dom har mycket längre hållbarhet och är betydligt enklare och snabbare att applicera – men den här är alltså för fin och det får ta dom där extra minuterna som det tar att arbeta in den. Den är så mjuk, lätt och bouncy(förstår ni vad jag menar när jag säger det, hittar inget bra ord på svenska?). Täckningen är inte superhög men det är samtidigt lätt att bygga upp och jag applicerar ett extra lager under ögonen och runt näsvingarna. Jag tycker den sitter bra och som ni ser smälter den in och blir ett med huden. Finishen blir en perfekt mix mellan glow och matt och den bara jämnar ut huden så fint och naturligt. Som ni hör är jag redan ett superfan haha.

Utöver att vara en underbar makeupprodukt så återfuktar den även i upp till 15h och innehåller vitamin C.

Den kommer i 24 olika nyanser och jag har Ivory och Macadamia.

Ni hittar den bland annat på COW Parfymeris hemsida och dom har även en fiffig grej som heter Sample Store där man kan beställa hem prover på upp till fem olika nyanser så man kan testa innan man köper. Hur bra?!

Den här godingen kostar 550kr men den är dryg och förpackningen är hygienisk i pump så den håller länge.

Någon som har hunnit testat?:) 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!