Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SLEEK

Som ni kanske har märkt vid det här laget så älskar jag att ha mitt hår uppsatt, ibland med luggen framme och ibland med halva håret utsläppt och ibland helt slickat som på bilderna nedan, men oftast så är det uppsatt på något sätt. Jag blir väldigt lätt störd och tycker att det är så irriterande när håret hamnar i ansiktet hela tiden och för att inte tala om när man går promenad och det blåser – det kan göra mig helt tokig! Plus att jag alltid använder det som någon typ av stresshantering genom att konstant leka och snurra på det på olika sätt vilket snabbt gör håret smutsigt och fett – så dumt haha.

Är jag ensam om det här eller finns det fler som känner samma sak om utsläppt vs. uppsatt hår? Ibland önskar jag verkligen att jag kunde vara en utsläppt-hår-person för det är så fint och naturligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej

  du skrev om Autoderm SOS spray från Bioderma, hur använder man den på bästa sätt?
  och ska den vara i kylskåpet?

  Tack fina

  sanna 2019-03-05 18:39:30
  Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Hej Sanna – antingen sprayar du den på huden enligt anvisning eller så kan du ju först spraya i handen och sen applicera om du föredrar det. Du behöver inte förvara i kylen men kan tänka mig att du kan få en mer kylande effekt om du gör det. Kram S:)

   Susanne Barnekow 2019-03-07 10:04:44
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!