Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOMIE FITNESS

 

Jag kände att jag var tvungen att visa upp mitt nya gym lite närmre. Det är helt fantastiskt och dom är faktiskt anledningen tll att jag hittat tillbaka till min träning. Efter mina PT-timmar tycker jag att det är riktigt kul att gå till gymmet och det är faktiskt helt sjukt vilka resultat man får när man börjar lyfta lite vikter haha. Homie Fitness har som sagt både PT träning och olika typer av klasser – både med intensiva styrkeklasser och olika typer av Yoga. Det är så skönt att det är så lugnt där också och att man ofta kan vara helt ensam – otippat att jag gillar det eller haha? Bjuder på lite bilder så ni får se hur fint och fräscht det är!

Ni kan läsa mer om alla olika typer av medlemskap här(klick!). 

Det jag tycker är extra bra är att det finns en massör och kiropraktor på plats – som är ruskigt duktiga dessutom.

Nu bor jag ju så nära att jag duschar hemma men annars finns verkligen allt! 

Här är den lilla konditionsdelen. Så effektiva och bra maskiner – den där cykeln får verkligen upp pulsen och flåset på snabbast möjliga tid – plus att det känns rejält i både armar och ben. 

En stor sal där det även finns klasser och anti-gravity Yoga som jag ska boka in snarast. Har alltid velat testa det!

Gymmet! Har allt man behöver och som allra oftast är det så tomt som på bilden. 

Dom har även sina egna hälsoprodukter som är riktigt bra och innovativa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!