Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

BÄSTA PRODUKT
Det får bli Enriched Firming Mask från Epionce som är en mintgrön, krämig mask som gör huden återfuktad och babylen. Den innehåller lugnande, återfuktande, skyddande och stärkande ingredienser som är perfekt för en försvagad hudbarriär. Ibland drar jag på den här som sista lager i hudvårdsrutinen på kvällen så den får verka under natten men jag använder även som vanligt och tvättar av. Ljuvlig och prisvärd produkt! Kostar 349kr och finns att köpa här(klick!). 

HÖJDPUNKTER
Det får nog bli vädret och alla härliga promenader jag tog – både ensam och med vänner.

SÄMSTA
Snön som kom igår…buuuu.

SMARRIGASTE MÅLTID
Min lördagsfrukost från Pepstop. Jag är besatt av deras frukostfralla och pumpamuffin som smakar morotskaka – den dör jag för på riktigt.

REFLEKTION
Jag älskar verkligen våren – det blir varmare, ljusare och allt vaknar till liv – men jag får också en otrolig ångest av den. Då menar jag ÅNGEST. Det är en lömsk ångesttyp då källan nästintill är omöjlig att hitta. Det liknar mer en existensiell oro, som att världen kan gå under när som helst….det tar alltid några dagar men sen kommer jag på det, det är ju våren. Våren har mer eller mindre alltid varit en ångest för mig och efter en noggrann analys så har jag kommit fram till att jag generellt har svårt att hantera förändring – och vad är inte våren om en förändring. En förändring som kommer med många dolda krav – det är tiden när du ska vara glad, pigg och lycklig och det är hög tid för sociala fånga-dagen-aktiviteter som att dricka vin på uteserveringar och ta igen för allt förlorat liv som du gått miste om under vintern. Introvert som jag är så blir jag stressad av det här haha. När hösten kommer blir det mer en välkommen förändring då alla krav plötsligt minskar och det är accepterat att man får krypa tillbaka i sitt trygga vinterbo. Våren alltså, både älskar och hatar den. Någon som kan relatera?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Exakt så!! Du satte ord på precis hur jag känner.. undrade om jag höll på att få influensa men kom på att det är ju våren ;).. kram och tack för en så inspirerande blogg <3

  Josephine 2019-03-04 19:19:07
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Hej Josephine! Haha vad bra att jag kunde lösa din ångestproblematik – den är riktigt klurig den där våren:) Tack snälla du och tack igen för att du vill läsa!! Kram S

   Susanne Barnekow 2019-03-05 10:15:20
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!