Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NO WEEKEND PLANS

Oooh vad skönt det ska bli med helg nu mina vänner. Jag behöver få koppla ner nu. Jag har en del jobb kvar och ett par ärenden som jag måste fixa och kanske en snabb träning också. Sen är det HELG! Och den ska jag tillbringa hemma med min syrra och hundarna. Bara gå promenader, kolla serier och snacksa heeela helgen lång haha.
En av sakerna jag ska göra idag är att gå upp till hundaffären vid Fältöversten och köpa en ny hundmatssäck som jag bär hela vägen hem. Den väger 12kg och det är inte mer än 1,3km hem men det är ganska tungt. Vet inte varför jag inte tar en taxi istället, känner liksom att det är en utmaning som jag ska klara av själv och det är lite underligt. Har ni också såna där konstiga saker för er som egentligen är så ologiskt haha?

Anyways, ha en underbar helg mina fina!! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej fina

  Jag undrar ifall du någonsin testa Dr Christian montroyal , jag hört att han kort ska vara bäst i sthlm, men hittar inte så mycket info,
  Jag vet att han behandlat många kända ansikten i USA och han ska snart sluta jobba så fick stress om att få boka en tid innan han försvinner, då jag sett resultat som är helt galna, jag vet att du rekommenderar pyra dr hadde, men ifall man inte vill gå just till dem rekommenderar du någon annan,

  uppskattar svar

  tack snälla

  sanna 2019-03-03 16:37:31
  Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Älskar Dr Christian LOVEEEE han räddade mitt ansikte efter dåligt filers

   Mona 2019-03-07 17:40:18
   Svara
   • Svar på Monas kommentar.

    Hej Mona, känns som jag måste kolla upp den här Dr Christian mer – kan man se hans jobb någonstans? 🙂 Kram S

    Susanne Barnekow 2019-03-08 12:43:47
    Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Hej Sanna, Nej det har jag inte, har faktiskt aldrig hört talas om honom förut men intressant att han ska vara så duktig! Var har du hittat resultaten som han har gjort? Skulle vara intressant att se:) Svårt att rekommendera när jag inte vet vad det är du vill göra?:) Kram S

   Susanne Barnekow 2019-03-04 12:06:49
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    Hej. Jag op hos dr Christian 2017. Finns nu uttalande från IVO att han brustit i pat säkerheten å det grövsta och att han utfört min op helt omdömeslöst.
    Jag dog nästan. Och komplikationer från helvetet. Så gå inte dit!

    Annica Östberg 2019-04-02 19:03:20
    Svara
    • Svar på Annica Östbergs kommentar.

     Hej Annica! Men ush vad läskigt! Jag har aldrig själv besökt eller hört talas om honom tidigare så har ingen egen erfarenhet. Tack för att du delade med dig och hoppas att du mår bra idag:) Stor kram S

     Susanne Barnekow 2019-04-03 13:24:07
     Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!