Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND

Förutom en middag och drinkar med en tjejkompis i fredags så är det mer eller mindre så här min helg sett ut haha. Har varit såååå trött och har sovit otroligt mycket. Väldigt mysigt dock så jag klagar inte haha. Jag började dock må illa igår kväll efter att jag ätit choklad och sen har jag legat och svettats och drömt mardrömmar hela natten så är helt dåsig idag. Måste ha fått något konstigt i kroppen. Jag knäppte några bilder på min look i fredags som jag snart ska lägga upp här i bloggen – så håll utkik! Puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!