START ME UP

Innan Daisy Beauty Awards drog jag fram den här godingen från Acasia Skincare, som faktiskt är en gammal favorit. Tycker den ger så fin effekt och är perfekt att lägga innan man applicerar makeup, då den inte blir kladdig som vissa andra sheet-masks kan bli. Som ni ser var den även en finalist i Daisy Beauty Awards.

Masken är rengörande och uppstramande och innehåller aktivt kol som binder till sig orenheter och talg samt tillför lyster. Den innehåller även retinol som boostar kollagen och elastin vilket resulterar i en spänstig hud med förbättrad struktur. Jag tycker passformen är bra och älskar att den även går under hakan och att man liksom får dra upp öglorna och haka fast i öronen.

Jag tycker att den kyler huden effektivt och efteråt känns den uppstramad med massa lyster. Den ska passa alla hudtyper förutom den riktigt torra.

Masken heter Start Me Up Sheet Mask, kostar 125 kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Någon som testat den är och vad tycker ni i såna fall? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!