Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPRING IN THE AIR

Idag kan man verkligen känna våren i luften! Alldeles underbart att känna hur vårfåglarna kvittrar och solen värmer – även fast en hel del is ligger kvar och vinden är kall. Man får liksom ett hopp om framtiden, eller vad säger ni haha?!
Ikväll ska jag på Daisy Beauty Awards vilket ska bli väldans skoj! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller vilken typ av makeup jag ska ha men det blir väl någonting i stil med det gamla vanliga haha. Ska så klart visa upp hur jag såg ut! Puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!