BRYNFÄRG


Hej mina fina! I söndags lade jag upp en bild på Instagram om att färgade mina bryn och fick en jäkla massa frågor om vilken färg jag använder. Så tänkte att jag skulle lägga upp det här på bloggen:) Den kommer från Refectocil och som ni ser använder jag även deras oxidantcreme som är väldigt lätt att blanda med färgen. Det här är den bästa jag testat och det går så otroligt fort för den att fästa på mig – har den bara några minuter på brynen. Jag slänger även på lite på fransarna men där vill jag varna för att det är väldigt lätt att få i ögonen och då svider det satan! Så om man inte känner sig säker så är det bättre att gå till salong för det.

Det var länge sen jag färgade nu och gud vad dumt att jag väntat för jag känner mig så mycket snyggare när jag fått lite markering på både ögon och bryn.

Nu är dom dock lite för mörka för jag glömde färgen haha. Men det bleknar ju efter några dagar. På bilden har jag bara fyllt i vissa delar i utkanten och borstat med en färgad bryngel.

Vet ni vad det bästa är?! Färgen kostar nästan ingenting och den håller för evigt! Det var nog över ett år sen jag köpte min senaste tub.

Jag har nyansen naturbrun och som ni ser är den väldigt mörk och kall – ni kan köpa den för 69kr här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!