Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ELIXIR

God morgon fina ni…nu är jag på väg till redaktionen på Plaza Kvinna och som vanligt har jag förberett några inlägg till er! När jag använt en produkt så väl att den är helt slut är det ett otroligt gott betyg – med tanke på att jag testar så väldans många produkter. Här ser ni ett exempel på en sådan produkt – jag verkligen älskar den! Den heter Intense Nutrition Hair Mask och kommer från Rituals. Den är helt enkelt fantastisk om man har lite slitet, blekt hår som jag har. Håret blir väldigt mjukt och återfuktat utan att bli tungt eller fett. Sen doftar den jättegott! Så bra som en hårinpackning kan bli tycker jag:)

Jag hittar den inte på deras svenska hemsida men på den engelska kostar den 18€. Den ska finnas i butikerna!

Någon som testat den här godingen? 


Som ni ser är den helt slut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!