Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LETS GET PERSONAL

Vissa av punkterna på den här listan publicerade jag för över två år sedan – så med risk för att visa av er redan läst några av dem så kommer den här igen då det är ett snabbt och effektivt sätt att lära känna mig lite bättre:)

♦ Jag är tokig i popcorn. Sedan jag fick en popcornmaskin av min syster i julklapp förra året så har jag nästan gjort popcorn VARJE dag.
♦ Pruttar är något jag tycker är galet roligt, jag förstår egentligen inte varför men jag skrattar väldigt mycket åt prutthumor.
♦ Jag fastnar lätt vid saker. När jag börjat gilla något blir jag som besatt men sen går det över och då vill jag inte se det, förutom med popcorn då.

♦ Jag har tidigare arbetat som hästskötare, bartender, servitris, på PR byrå och som projektledare på ett modeföretag.
♦ Djur är det bästa som finns. Det finns ingenting som får mig att bli så glad, lugn och lycklig i själen.
♦ Jag är bokstavligen uppväxt på hästryggen, min pappa(som gick bort för många år sedan) var en riktig hästkarl och såg till att jag fick vara med både i stallet och på hästryggen. Min dröm är att en dag ha en egen häst, helst en Lusitano.
♦ Jag är en ensamvarg som behöver mycket egentid. Och blir väldigt snabbt tömd på energi när jag är i större sociala sammanhang.
♦ När jag var liten var jag SUPERBLYG. Jag är fortfarande ganska tillbakadragen och ibland kan det kanske uppfattas som att jag är konstig men det är bara för att jag lätt blir obekväm.
♦ Jag är väldigt osäker som person, otroligt självkritisk och är konstant rädd för att jag råkat göra någon ledsen eller säga något oskönt som får någon att ogilla mig. En ängslig och orolig själ haha.
♦ Jag älskar sommaren men får väldigt mycket ångest när den kommer för att det känns som att allt förändras och att det krävs så mycket av mig.
♦ När jag är ensam pratar och sjunger jag jättemycket för mig själv. Brukar göra låtar om mina hundar – min man blir ofta galen på mig.
♦ Jag var ganska duktig på matte i skolan och mina favoritämnen var språk och filosofi. Men generellt var jag ganska omotiverad och tyckte skolan var rätt jobbig.
♦ Jag stänger ofta av min omgivning och försvinner in i min egna lilla värld. Ibland glömmer jag att det är människor runt omkring mig och pratar och agerar som att jag var ensam.
♦ Jag är OTROLIGT känslig, för ALLT.
♦ Jag har världens sämsta simultanförmåga, jag kan nästan inte lyssna på musik och läsa mail samtidigt.
♦ Förpackningar som är svåra att öppna är något som gör mig otroligt arg.
♦ Jag önskar att mitt tålamod varit bättre och har väldigt kort stubin. Men det går snabbt över och sen har jag glömt att jag ens varit arg.
♦ Jag HATAR att bära på saker, typ matkassar, träningsväskor etc. Det kan totalt förstöra mig dag haha. Det bästa som hänt mig är min ryggsäck.
♦ Jag var riktigt duktig på att häva öl förut och mitt partytrick var att bita av kapsylen och sen häva i mig en hel ölflaska, jag vann ofta över alla killar haha. Den här förmågan har tyvärr försämrats med åren.
♦ När jag gått ut gymnasiet ville jag bli veterinär. Jag pluggade extra ämnen för behörighet och praktiserade till och med på djursjukhus där jag fick vara med under operation på en häst. Gav dock upp när jag insåg hur lång tid det skulle ta att skaffa behörighet för att ansöka plus att jag är lite för blödig som person för att klara av den typen av jobb.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag är EXAKT samma med popcorn, men det är ju det bästa som finns!

  Josefine 2019-02-08 13:20:20 http://www.levinjuristbyra.se/
  Svara
 • Ååh vilket härligt inlägg, känner såå igen mig i flera!
  Ha en magisk helg <3

  Elina 2019-02-08 11:21:07
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Hej Elina, vad roligt att du gillar det!! Och att vi har flera saker gemensamt:D Tack gulliga du, hoppas din var magisk! Kram S

   Susanne Barnekow 2019-02-11 14:06:56
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!