Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROWS; GUIDE

Hej babes! Hoppas ni mår alldeles strålande idag! Själv är jag än så länge ganska så pigg, håller tummarna att det håller i sig haha. Ska träna med min PT på Homie Fitness i eftermiddag vilket ska bli kul! Jag har ju skrivit om hur jag stylar mina bryn tidigare men får så mycket frågor om dem så tänkte att det kunde vara dags igen.

Till att börja med så har jag gjort en brynpigmentering hos G Nails Eyes – det är så galet bra och ser så naturligt ut. Jag känner mig inte förfärlig på sminkfria dagar haha. En annan sak som förbättra avsevärt är att jag använder ett väldigt effektivt serum – både på fransar och bryn. Det gör brynen mycket tjockare och stråna blir tjockare och mörkare. Det här kommer jag nog aldrig kunna sluta med! Det mest effektiva jag testat heter Revitalsh Advanced(klick!), det kostar en del men samtidigt så fungerar det otroligt bra.

När det kommer till makeup så brukar jag fylla i min lite tunnare penna där det är något glest, och göra stråliknande streck. Och jag använder alltid en bryngel för att få dem på plats! Jag skriver nedan under bilderna men om det är någon information ni saknar eller något ni funderar över så är det bara att fråga på!


För att skapa utseendet av tjockare bryn kan det vara bra att jobba med många små streck, för att det ska se ut som att man har fler hårstrån. Det är extra bra att göra i brynets utkanter så att det inte blir så skarpa linjer – naturliga bryn har ju sällan det. På min hand har jag använt en skarpt vässad penna från Browgal men det finns även flytande varianter som är bra – till exempel en variant från Viva La Diva som ni kan hitta här(klick!).

Ovan ser ni mina naturliga bryn och ifyllda med pennan – det ser lite suddigare ut på bilden är vad det var i verkligheten. 


För att få stråna att hamna på plats och för att addera ännu lite mer volym borstar jag igenom dem med en färgad bryngel som innehåller små fibrer. 

Här ser ni slutresultatet! Ifyllda och stylade men ändå med en ganska naturlig och buskig look. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!