Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NOTHING


Det här produkttipset fick jag faktiskt från min kille…hur sjukt!? Det är en svensktillverkad deodorant som heter Nothing och den gör just att du luktar ”nothing”. Jag kan intyga att den fungerar hur bra som helst – otroligt faktiskt!

Den verkar genom tre naturliga, unika salter som effektivt eliminerar svettlukt utan att stänga igen porerna och dom påstår även att svettningarna kan minska på lång sikt – men det vågar jag inte uttala mig om. Sen innehåller den inte några parabener, alkohol, eller aluminium.

Ja det är inte svårare än så! Jag fick den här sprayvarianten av min kille och tycker det är ett smidigt och hygieniskt sätt att applicera. Jag ska ge den en rejäl testomgång nu i Mauritius också och se om den även håller måttet för solsemester haha.

Man köper dom tydligen som par – en roll och en spray och kostar 199kr. Hemsidan hittar ni här. 

Puss på er! Nu ska jag snart springa bort till Heat och köra en bastusession och sen blir det helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!