Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FINALLY!

Då var det äntligen fredag – så sjukt fort den här veckan gick! Förstår ingenting – det är säkert för att jag har så fasansfullt mycket jobb. Ska jobba en del i helgen också men det är ändå skönt att få sova ut och ta det lite lugnt. Älskar fredagkvällar, det blir liksom inte mysigare än så. När man kan sitta och äta middag, kolla på film och veta att väckarklockan inte kommer ringa dagen därpå. MYYS!! Imorgon ska jag på Daisy Beauty Expo och kika på alla skönhetsnyheter. Så skojsigt det ska bli, ska givetvis visa upp det bästa här i bloggen! Så här ser jag ut idag – såg efteråt att jag har glömt dra igen min gylf, ser nästan lite snuskig ut när jag gör pussmun samtidigt haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!