Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SAY HI TO BOB!

Hej babes! Alltså förlåt för radiotystnaden igår, jag hade en riktigt tuff natt – sov nästan ingenting – så jag försökte bara hålla mig över ytan igår. Men idag är jag tillbaka! Här har ni mitt hår – det är lite risigt nu för jag fick en massa snöblandat regn i det men det är ju så här mitt hår är så det är den här frillan jag mer eller mindre kommer leva med då jag har svårt att få till den där lena, sleeka salongskänslan på egen hand haha. Vad tycker ni? Jag är inte riktigt kompis med tjejen i spegeln än men det kommer väl när sinnet smält den nya frippan haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!