Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CONCEPT SKIN

Igår när jag hade min extrema tröttdag hade jag passande nog en tid inbokad för ansiktsbehandling på eftermiddagen. Det var för att testa Lykos nya salong som heter Lyko Concept Skin. Oj vilka fina lokaler och butik. Så fräscht och snyggt! Konceptet är att man inte ska boka någon specifik behandling utan att man på pålats bestämmer vad man ska göra. Det känns verkligen helt rätt i tiden då det borde vara hudterapeuten som bestämmer vad huden behöver – man ska helt enkelt lämna det till proffsen. Sen får man så klart utgå från budget och målsättning. Det syntes minst sagt på min hud att jag inte sovit bra så det var verkligen behövligt med en behandling. Gulliga och duktiga Emelie gjorde en kemisk peel, rensade porer med en riktigt fiffig liten apparat, brände bort några små kärl, applicerade en mask med rött ljus som bland annat ska stimulera kollagenbildning och avslutade med en kylande sheet-mask. Det var en annan person som gick ut ur salongen kan jag lova! Min hud kändes som ny. Kan verkligen rekommendera att gå dit och kika om ni har vägarna förbi!

Salongen ligger på Birger Jarlsgatan ett par portar bredvid hårsalongen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!